x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Brigada lui Radu Petrescu - delegare în grupele UEFA Conference League

Brigada lui Radu Petrescu - delegare în grupele UEFA Conference League

05 Oct 2022   •   12:00
Brigada lui Radu Petrescu - delegare în grupele UEFA Conference League

Partida dintre RFS (Lituania) și İstanbul Başakşehir (Turcia) va fi oficiată la centru de către Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac și Mircea Mihai Grigoriu, cel de-al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan.

După delegarea brigăzii de arbitri condusă de către Istvan Kovacs la un meciul Brugge – Atletico Madrid (2-0) din etapa a treia a grupelor UEFA Champions League, forul continental a încredințat și un meci din grupele Europa Conference League unor arbitri din România. Astfel, partida dintre RFS (Lituania) și İstanbul Başakşehir (Turcia) va fi oficiată la centru de către Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac și Mircea Mihai Grigoriu, cel de-al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan.

Observator pentru arbitri va fi Zbigniew Przesmycki (Polonia), iar delegat de joc Patricia González García (Spania).

Partida contând pentru Grupa A a Europa Conference League va avea loc joi, 6 octombrie, de la ora 22, la Riga, pe Skonto Stadions.

În aceeași zi, la meciul dintre Hearts of Midlothian (Scoția) și ACF Fiorentina (Italia), tot din Grupa A a acestei competiții, care se va disputa pe Tynecastle Park Stadium, UEFA l-a desemnat delegat de joc pe Octavian Goga, vicepreședinte al Federației Române de Fotbal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: radu petrescu