x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Casele de pariuri cotează Brazilia cu cele mai mari şanse la câştigare titlului mondial

Casele de pariuri cotează Brazilia cu cele mai mari şanse la câştigare titlului mondial

30 Apr 2014   •   13:47
Casele de pariuri cotează Brazilia cu cele mai mari şanse la câştigare titlului mondial

Brazilia este cotată drept favorită la câştigarea Cupei Mondiale de fotbal, competiţie pe care o va găzdui în perioada 12 iunie - 13 iulie, naţionala "auriverde" devansând selecţionatei Argentinei şi Germaniei în preferinţele pariorilor.

Cunoscuta casă britanică de pariuri William Hill acordă o cotă de 3-1 pentru victoria finală a Selecao, 9-2 pentru succesul Argentinei şi 11-2 pentru cel al Germaniei, în timp ce actuala deţinătoare a titlului mondial, reprezentativa Spaniei, este cotată doar cu a patra şansă (7-1).

În privinţa golgheterului turneului final din această vară, argentinianul Lionel Messi conduce în preferinţe (8-1), urmat de brazilianul Neymar (10-1) şi de portughezul Cristiano Ronaldo (12-1).

O finală Brazilia - Argentina se bucură de cea mai bună cotă (10-1) din partea casei William Hill, care nu acordă prea multe şanse la câştigarea trofeului unei echipe venite din afara Americii de Sud sau Europei (25-1).

×