x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chelsea şi Tottenham, victorioase în campionatul Angliei

Chelsea şi Tottenham, victorioase în campionatul Angliei

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2023   •   22:30
Chelsea şi Tottenham, victorioase în campionatul Angliei
Sursa foto: Hepta

Chelsea şi Tottenham au câştigat meciurile disputate sâmbătă în cadrul etapei a 27-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Chelsea s-a impus cu 3-1 pe terenul formaţiei Leicester City, prin golurile marcate de Ben Chilwell (11), Kai Havertz (45-6) şi Mateo Kovacic (78). Pentru gazde a punctat Patson Daka (39).

Este  prima victorie obţinută în deplasare de Chelsea în ultimele sale zece meciuri. Elevii antrenorului Graham Potter se află pe poziţia a zecea în clasament, la 11 puncte distanţă de Tottenham, ocupanta locului al patrulea, ultimul care asigură participarea la viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Tottenham a câştigat cu acelaşi scor partida disputată pe teren propriu cu Nottingham Forest, prin dubla lui Harry Kane (19, 35 - penalty) şi golul lui Son Heung-min.

Brazilianul Richarlison, care a avut recent un schimb de replici cu Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, a fost titular la Spurs în meciul de sâmbătă şi a reuşit să înscrie în minutul patru, însă golul său a fost anulat de VAR pentru un ofsaid milimetric.
 

×
Subiecte în articol: chelsea tottenham