x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM2022: Yankeii amână calificarea Angliei în optimile de finală ale Cupei Mondiale

CM2022: Yankeii amână calificarea Angliei în optimile de finală ale Cupei Mondiale

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2022   •   07:00
CM2022: Yankeii amână calificarea Angliei în optimile de finală ale Cupei Mondiale
Sursa foto: Hepta

Anglia și Statele Unite au pus la cale cea de a cincea remiză albă a actualei ediții a Campionatului Mondial, în cel de a-l doilea meci din Qatar. Americanii au făcut o impresie mai bună, scorul de 0-0 fiind parcă inechitabil, luând în considerare ocaziile de poartă create de yankei.

Victoria entuziasmantă împotriva Iranului îi îndreptățea pe suporterii „Coroanei” să aștepte un nou succes, de data aceasta împotriva mult mai puțin titratei echipe a Statelor Unite.

Cu toate acestea, aspectul primei reprize ar fi putut face un novice să creadă că SUA este favorita, după aspectul jocului și după numărul de ocazii.

Wright și McKennie au dat tonul ratărilor, încununate de șutul în transversală a starului Christian Pulisic, din minutul 33.

După încă o ratare a lui Pulisic, englezii au bifat și ei o primă mare ocazie, în primul minut suplimentar de joc, portarul Matt Turner blocând din plonjon un șut al lui Mason Mount.

Repriza secundă nu a consemnat nicio fază cu adevărat periculoasă la niciuna din porți, până pe finalul minutelor suplimentare, când căpitanul englezilor, Harry Kane, a trimis mingea puțin pe lângă poartă cu o lovitură de cap, într-o repriză dominată ca atitudine de americani.

O remiză frățească, a cincea fără goluri la actuala ediție a Cupei Mondiale, care face ca Anglia, huiduită de o parte din proprii fani, la final de meci, să fie nevoită să se întrebuințeze și în partida cu Țara Galilor, din ultima etapă, pentru a-și asigura prezența în optimile de finală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CM2022 anglia sua Cupa Mondială FIFA 2022