x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international S-a tras la sorți play-off-ul Conference League: FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilii adversari

S-a tras la sorți play-off-ul Conference League: FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilii adversari

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2023   •   23:00
S-a tras la sorți play-off-ul Conference League: FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilii adversari
Sursa foto: FB Farul Constanța

Farul Constanța, FCSB și Sepsi OSK și-au aflat luni potențialele adversare pentru ultima fază a play-off-ului UEFA Conference League, în urma tragerii la sorți ce a avut loc la Nyon.

Cele trei formații românești joacă în prima manșă a turului al treilea preliminar săptămâna aceasta, joi, pe 10 august, în timp ce manșa retur va avea loc o săptămână mai târziu.

Farul Constanța, care va juca turul al treilea contra formației estoniene Flora Tallinn, ar putea da piept cu Qarabag FK (Azerbaidjan) sau HJK Helsinki (Finlanda).

Dacă trece de Nordsjaelland, FCSB va întâlni Sabah FK (Azerbaidjan) sau Partizan Belgrad (Serbia), în timp ce Sepsi OSK ar putea juca împotriva norvegienilor de la FK Bodo Glimt sau armenilor de la FC Pyunik, în cazul în care iese învingătoare din dubla cu Aktobe.

„Dubla” din play-off-ul acestui sezon UEFA Conference League se va juca pe 24 și 31 august. Toate cele trei cluburi românești vor disputa meciurile tur pe teren propriu.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Conference League ragere la sorti