x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo a refuzat un salariu de 100 milioane dolari pe sezon

Ronaldo a refuzat un salariu de 100 milioane dolari pe sezon

09 Iul 2018   •   10:51
Ronaldo a refuzat un salariu de 100 milioane dolari pe sezon
Sursa foto: facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, putea să devină cel mai bine plătit fotbalist al planetei, dar a refuzat oferta venită din partea unui club chinez, care i-a propus un contract pe doi ani, cu un salariu de 100 milioane dolari pe sezon, scrie cotidianul spaniol Marca. 

 

Oferta chinezilor a fost făcută înainte ca Ronaldo să fie contactat de oficialii clubului Juventus Torino, care doresc să-l transfere pe starul lusitan de la Real, în schimbul sumei de 100 milioane euro, propunându-i atacantului un salariu net de 30 milioane euro pe sezon. 

SuperLiga chineză, puternic susţinută financiar, a atras deja fotbalişti cunoscuţi, precum brazilienii Hulk şi Oscar sau argentinianul Javier Mascherano, însă Cristiano Ronaldo consideră că o plecare în China i-ar grăbi practic retragerea, el simţindu-se în continuare capabil să evolueze la cel mai înalt nivel încă mulţi ani, notează Marca. 

În vârstă de 33 ani, Cristiano Ronaldo este pe picior de plecare de la Real Madrid, club la care a evoluat în ultimii nouă ani, din cauza refuzului preşedintelui Florentino Perez de a-şi respecta promisiunea de a-i mări salariul, făcută în urmă cu un an, conform presei portugheze. AGERPRES

×