x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo va contesta acuzația FA privitoare la altercația cu un fan

Cristiano Ronaldo va contesta acuzația FA privitoare la altercația cu un fan

12 Oct 2022   •   20:35
Cristiano Ronaldo va contesta acuzația FA privitoare la altercația cu un fan

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a confirmat că Cristiano Ronaldo intenționează să facă apel la acuzația pe care a primit-o din partea Federației Engleze de Fotbal (FA) în urma unei altercații cu un fan în luna aprilie.

Internaționalul portughez a fost filmat în timp cea lovit cu palma un telefon din mâna unui tânăr fan al lui Everton, iar după ce poliția din Merseyside a finalizat ancheta privind incidentul, Ronaldo a fost taxat de către FA.

Ronaldo și-a cerut scuze pentru incident la scurt timp după aceea, dar Ten Hag a confirmat acum că atacantul nu intenționează să accepte acuzațiile care i-au fost aduse.

„Am vorbit despre asta, nu va accepta", a declarat miercuri Ten Hag, citat de Goal, când a fost întrebat despre acuzații.

Revenind la chestiunile fotbalistice, Ten Hag a subliniat determinarea sa de a-l ajuta pe Ronaldo să revină la cea mai bună formă după ce acesta a marcat primul său gol în Premier League în weekend, în victoria lui United cu 2-1 în fața lui Everton.

„Vreau să-l susțin cât mai bine posibil", a spus Ten Hag. „Avem anumite cerințe de la jucători, ce așteptăm de la ei în anumite poziții.

Vreau să scot tot ce e mai bun de la el, este într-o formă mai bună acum și sunt mulțumit de asta. La început a fost într-o formă fizică mai slabă, iar asta a demonstrat încă o dată că nimeni nu poate rata un pre-sezon".

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo