x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Rusiei. Eric Bicfalvi, decisiv în calificarea echipei Ural Ekaterinburg în semifinale

Cupa Rusiei. Eric Bicfalvi, decisiv în calificarea echipei Ural Ekaterinburg în semifinale

01 Mar 2017   •   07:02

Internaţionalul român Eric Bicfalvi a marcat două goluri şi a transformat un penalty pentru Ural Ekaterinburg, care s-a calificat, marţi, în semifinalele Cupei Rusiei la fotbal, după ce a dispus de FC Krasnodar cu 4-3 la loviturile de departajare (3-3 la finalul prelungirilor).

Bicfalvi, transferat iarna aceasta de la altă formaţie rusă, Tom Tomsk, a fost integralist în acest meci pentru Ural.

Fedor Smolov (2) şi suedezul Viktor Claesson (14, 33) au făcut ca echipa din Krasnodar să conducă după ceva mai mult de o jumătate de oră cu un scor de forfait. Vladimir Iljin (35) a redus din diferenţă, iar Bicfalvi a reuşit ''dubla'' după pauză (52, 65). Smolov a ratat un penalty pentru Krasnodar în minutul 89, iar Aleksandr Danţev (Ural) a fost eliminat la începutul prelungirilor (92), dar oaspeţii nu au reuşit să profite.

Pentru Ural au transformat la loviturile de departajare Bicfalvi, Edgar Manuşarian, Roman Emelianov şi Artem Fidler, iar de la oaspeţi au marcat Claesson, columbianul Ricardo Laborde şi suedezul Andreas Granqvist. Au ratat ecuadorianul Cristian Ramirez şi internaţionalul rus Smolov.

În penultimul act al competiţiei, echipa lui Bicfalvi va întâlni învingătoarea dintre Rubin Kazan şi Sibir Novosibirsk (liga a doua), meci programat miercuri.

Sursa - AGERPRES

×