x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FCSB - Hapoel Beer Sheva 1-1. Egalul care ne duce în primăvara europeană

FCSB - Hapoel Beer Sheva 1-1. Egalul care ne duce în primăvara europeană

02 Noi 2017   •   20:43
FCSB - Hapoel Beer Sheva 1-1. Egalul care ne duce în primăvara europeană

UPDATE FCSB s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu formaţia israeliană Hapoel Beer Sheva, 1-1 (1-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din Grupa G a competiţiei.
Vicecampioana României nu a făcut un joc strălucit, dar şi-a realizat obiectivul, acela de a se califica în primăvara europeană.

După 2-1 în Israel, pentru FCSB a marcat Florinel Coman (31), golul oaspeţilor fiind semnat de Ben Sahar (37).

Oaspeţii au început mai bine, dar nu au reuşit să îşi creeze ocazii de gol în primul sfert de oră al partidei. FCSB a avut prima şansă a meciului, dar şutul lui Junior Morais, de la 22 metri, s-a dus pe lângă poartă. Hapoel a trecut pe lângă gol în min. 24, când Nwakaeme a reluat peste poartă cu capul, la o ieşire greşită a lui Niţă.

FCSB a irosit o mare şansă de a deschide scorul în min. 30, când Radi a respins de pe linia porţii mingea trimisă de Coman.

Florinel Coman a profitat de o neînţelegere între fundaşii centrali, a driblat portarul şi a înscris (31). Un minut mai târziu, Hapoel a avut o ocazie de a egala, dar Niţă a intervenit providenţial în faţa lui Cuenca.

Campioana Israelului a egalat în min. 37, mingea intrând în poartă dintr-o contră a lui Gabriel Enache la reluarea lui Ben Sahar.

Hapoel a mai avut o ocazie până la pauză, dar Enache a deviat în corner reluarea lui Nwakaeme (40).

În partea secundă, Niţă a avut o ieşire oportună în faţa lui Nwakaeme (50).

FCSB a fost privată de penalty în min. 52, când şutul lui Budescu a fost respins cu mâna de pe linia porţii de către Miguel Vitor, care ar fi trebuit eliminat.

Hapoel a fost periculoasă în min. 60, când Elhamed a reluat cu capul pe lângă bară, în urma unui corner. Nwakaeme a creat din nou pericol la poarta lui Niţă (63), dar şutul său a ocolit de puţin bara.

Alibec a testat vigilenţa lui Goresh (65) de la 22 de metri, însă goalkeeper-ul israelian nu a avut probleme. Goresh a fost la post şi la mingea trimisă de Larie (78).

FCSB a ratat două mari ocazii de a obţine victoria în prelungiri, după o greşeală a portarului Goresh (90+3), dar Filipe Teixeira a fost blocat de acesta, iar Gnohere de Elhamed.

FCSB mai are de jucat două meciuri, în deplasare cu Viktoria Plzen (23 noiembrie) şi acasă cu Lugano (7 decembrie), având şanse mari să câştige grupa.

FCSB - Hapoel Beer Sheva 1-1 (1-1)
Au marcat: Florinel Coman (31), respectiv Ben Sahar (37).
Bucureşti, Arena Naţională: 27.174 spectatori
Europa League - Grupa G
În tur: 2-1.

Au evoluat echipele:
FCSB: 1. Florin Niţă - 44. Gabriel Enache, 3. Ionuţ Larie, 4. Mihai Bălaşa (căpitan), 12. Junior Morais - 5. Mihai Pintilii, 8. Lucian Filip - 98. Dennis Man (80. Filipe Teixeira, 46), 11. Constantin Budescu, 17. Florinel Coman (10. Florin Tănase, 65) - 7. Denis Alibec (9. Harlem Gnohere, 70). Antrenor: Nicolae Dică.
Rezerve neutilizate: 99. Daniel Vlad - 6. Dragoş Nedelcu, 15. Marko Momcilovic, 23. Ovidiu Popescu.
Hapoel Beer Sheva: 1. David Goresh - 81. Dor Elo, 4. Miguel Vítor (18. Michael Ohana, 70), 20. Loai Taha, 69. Mihaly Korhut - 7. Maharan Radi (căpitan), 44. Hatem Elhamed, 11. Daniel Einbinder - 22. Isaac Cuenca (24. Maor Melikson, 76), 14. Ben Sahar (10. Elyaniv Barda, 82), 9. Anthony Nwakaeme. Antrenor: Barak Bakhar.
Rezerve neutilizate: 36. Gal Navon - 23. Yagil Ohana, 30. John Ogu, 99. Tomas Pekhart.

Arbitru: Halis Ozkahya; arbitri asistenţi: Cem Satman, Ekrem Kan; arbitri adiţionali: Ali Palabiyik, Yaşar Kemal Ugurlu; arbitru de rezervă: Kerem Ersoy (toţi din Turcia)
Delegat UEFA: Roland Ospelt (Liechtenstein), observator UEFA pentru arbitri: Michael Thomas Ross (Irlanda de Nord)
Cartonaşe galbene: Elo (6), Miguel Vítor (15), Nwakaeme (25), Radi (36), Man (45), Taha (73), Pintilii (83), Bălaşa (90).
AGERPRES

×
Subiecte în articol: FCSB - Hapoel Beer Sheva