x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cel mai greu adversar posibil pentru FCSB în turul 3 de Champions League

Cel mai greu adversar posibil pentru FCSB în turul 3 de Champions League

de Vali Deaconescu    |    22 Iul 2024   •   13:34
Cel mai greu adversar posibil pentru FCSB în turul 3 de Champions League

Roș-albaștrii și-au aflat posibilul adversar din următorul tur de Champions League. Dacă FCSB va reuși să treacă de Maccabi Tel Aviv, în turul trei preliminar va întâlni câștigătoarea dintre Sparta Praga și Shamrock Rovers.

Sparta Praga este considerată favorită în dubla cu Shamrock Rovers și este cea mai dificilă echipă pe care FCSB ar putea-o întâlni. Conform Transfermarkt, lotul echipei din Cehia este evaluat la 72 milioane de euro, cel mai valoros jucător fiind stoperul Martin Vitik, cotat la 12 milioane de euro. Sezonul trecut, Sparta Praga a câștigat campionatul și Cupa Cehiei, terminând cu patru puncte peste rivala Slavia Praga.

Pe de altă parte, Shamrock Rovers a dominat fotbalul irlandez în ultimii ani, câștigând ultimele patru ediții ale campionatului. Lotul lor este cotat la puțin sub 4 milioane de euro, mai puțin decât echipele cele mai slab cotate din Superligă, precum Buzău sau Slobozia.

Datele și orele meciurilor din turul trei preliminar vor fi anunțate pe 26 iulie.

Adversar mai facil în Europa League

Roș-albaștrii și-au aflat posibilul adversar din turul 3 preliminar al UEFA Europa League. În cazul în care FCSB nu va reuși să treacă de Maccabi Tel Aviv, echipa lui Gigi Becali va continua în Europa League și va juca împotriva învinsei din dubla K Panevėžys (Lituania) și Jagiellonia Białystok (Polonia).

×
Subiecte în articol: champions league sparta praga FCSB