x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FIFA a ridicat suspendarea lui Beckenbauer

FIFA a ridicat suspendarea lui Beckenbauer

27 Iun 2014   •   15:18
FIFA a ridicat suspendarea lui Beckenbauer

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a 'ridicat' cu 'efect imediat' suspendarea preşedintelui de onoare al clubului Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, a anunţat managerul fostului internaţional german, într-un comunicat difuzat vineri pe Twitter, relatează presa internaţională, conform Agerpres. Franz Beckenbauer fusese suspendat pe FIFA pe 13 iunie, din toate activităţile legate de fotbal, pentru 90 de zile, deoarece nu s-a arătat cooperant la ancheta privind acte de corupţie în jurul atribuirii CM 2018 şi 2020.

'Totuşi, privins în urmă ar fi fost mai bine ca Franz Beckenbauer să răspundă mai devreme întrebărilor comisie de etică a FIFA', a recunoscut managerul fostului fotbalist, Marcus Hoefl.

'Eu am subestimat afacerea, mai ales fiindcă de obicei de ansamblul acestor probleme administrative se ocupă managementul meu', a spus Beckenbauer, citat în comunicat.

În ciuda ridicării suspendării, 'Kaiserul' şi-a menţinut decizia de a nu vizita Cupa Mondială care se desfăşoară în aceste zile în Brazilia.

×