x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Francesco Totti a demisionat de la AS Roma

Francesco Totti a demisionat de la AS Roma

17 Iun 2019   •   16:00
Francesco Totti a demisionat de la AS Roma

Francesco Totti, jucător de legendă la AS Roma, a anunţat luni că a demisionat din postul de director al clubului din Serie A, din cauza divergenţei de idei cu actualul patronat, relatează L'Equipe.
După ce Roma a anunţat că nu îi va mai prelungi contractul lui Daniele De Rossi, 35 ani, al doilea jucător cu cele mai multe prezenţe în tricoul ''giallorossi'' (616), Totti a simţit că nu mai este pe aceeaşi lungime de undă cu noii patroni.
Cu 786 de meciuri şi 307 goluri în tricoul lui Roma (1993-2017), Totti a anunţat într-o conferinţă de presă că este în dezacord cu acţionarii clubului.
''Este o zi foarte dureroasă. Condiţiile nu mai sunt îndeplinite. Nu am avut niciodată posibilitatea de a lucra în sectorul sportiv aşa cum am vrut. După ce americanii au ajuns în fruntea clubului, ei au încercat prin toate mijloacele să-i îndepărteze pe romani din acest club. Acesta era scopul unora. Au reuşit. Dacă un alt patron vine la Roma şi vrea să parieze pe mine, eu sunt pregătit'', a declarat Totti. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: francesco totti