x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi şi-a liniştit jucătorii: "Sunt aici, nu am plecat nicăieri!"

Hagi şi-a liniştit jucătorii: "Sunt aici, nu am plecat nicăieri!"

24 Mar 2011   •   10:05
Hagi şi-a liniştit jucătorii: "Sunt aici, nu am plecat nicăieri!"
Sursa foto: /Akşam.com.tr

După ce a dat ca sigură îndepărtarea lui Gheorghe Hagi, presa de la Istanbul anunţă că antrenorul român a declarat, miercuri, după antrenament, că este în continuare la datorie şi că nu se pune problema plecării sale de la formaţia din Istanbul, informează cotidianul Sabah.

"Aveţi un motiv ca să mă urmăriţi? Am condus antrenamentul, iar acum plec acasă. Eu sunt la datorie. După cum vedeţi, am fost prezent la antrenament. Nu se pune problema demisiei sau a unei despărţiri", a declarat Hagi, din maşina sa, pentru ziarul Sabah.

Gheorghe Hagi a sosit, miercuri, la ora 9:25 la baza de pregătire din cartierul Florya, după antrenament a luat masa împreună cu jucătorii, iar la ora 13:30 a plecat către locuinţa sa.

"Poker la Florya", a titrat jurnalul turc, care notează că după ce a aflat la aeroport că s-a renunţat la serviciile sale, Hagi a ignorat acest lucru şi s-a prezentat la antrenament. Prezenţa românului la şedinţa de pregătire i-ar fi surprins pe fotbalişti, care credeau că antrenamentul va fi condus de secundul Tugay Kerimoglu. "Sunt aici, sunt aici, nu am plecat nicăieri", le-ar fi spus în limba turcă Hagi elevilor săi, râzând, conform Akşam.

"Ori azi, ori luni" este titlul unui articol apărut în cotidianul Fanatik, în care se notează că oficialii Galatei nu s-au hotărât când să facă un anunţ referitor la situaţia lui Hagi. "Dacă astăzi nu i se va rezilia contractul, despărţirea de Hagi va avea loc luni. (...) Preşedintele (n.r. - Adnan Polat) a discutat, ieri (n.r. - miercuri), cu impresarul Becali şi i-a spus acestuia: «Hagi va fi toată săptămâna cu noi, el va conduce antrenamentele. Luni sau marţi să veniţi în Turcia ca să discutăm despre viitorul lui Hagi». Se pare că tehnicianului român i se va plăti o compensaţie de 750.000 de euro", mai scrie jurnalul sportiv.

×