x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi: "Sunt trist că plec, o fac pentru viitorul lui Galatasaray"

Hagi: "Sunt trist că plec, o fac pentru viitorul lui Galatasaray"

25 Mar 2011   •   18:18
Hagi: "Sunt trist că plec, o fac pentru viitorul lui Galatasaray"
Sursa foto: /ajansspor.com

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat în această după-amiază, după încetarea colaborării cu Galatasaray, că a luat această decizie spre binele clubului, deoarece simţea că nu face parte din viitorul formaţiei din Istanbul.

"Am făcut acest pas pentru viitorul echipei. După meciul cu Fenerbahce, am discutat de mai mule ori pe parcursul acestei săptămâni cu preşedintele. Deşi mai aveam un an de contract, am văzut că nu fac parte din proiectele clubului. Ne-am înţeles şi am decis să reziliem contractul, să plece un om este cel mai uşor. Consider că în angajamentele mele anterioare cu Galatasaray, ca jucător şi ca antrenor, lucrurile au mers bine. Din păcate de această dată nu a fost cum mi-am dorit. Nu voi explica acum motivele. M-am hotărât că este cel mai bine să pun punct acum, pentru că nu fac parte din viitorul clubului. Bineînţeles că şi eu sunt foarte trist, dar în nici un caz nu regret", a spus Hagi la postul Galatasaray TV.

"Suporterii sunt întotdeauna al 12-lea jucător. Sunt foarte importanţi pentru o echipă. Eu am jucat mereu pentru ei, pentru a-i bucura. Aş vrea ca suporterii să fie întotdeauna alături de echipă, şi la bine şi la rău. Doar cu susţinerea lor echipa este puternică. Ştiu că şi ei sunt foarte supăraţi, şi eu plec din acest motiv", a adăugat tehnicianul.

×