x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kylian Mbappe şi-a oficializat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului

Kylian Mbappe şi-a oficializat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2024   •   21:20
Kylian Mbappe şi-a oficializat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului
Sursa foto: Hepta

Fotbalistul francez Kylian Mbappe şi-a oficializat vineri plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului după ce a jucat şapte ani la acest club, fără a-şi anunţa viitoarea destinaţie, informează AFP.

"Este ultimul meu an la Paris SG, nu voi prelungi şi-mi voi încheia aventura peste câteva săptămâni, voi juca duminică ultimul meu meci pe Parc des Princes", în campionat împotriva lui Toulouse, a anunţat atacantul în vârstă de 25 de ani pe contul său de Instagram.

Ajuns la PSG de la Monaco cu puţin timp înainte de încheierea mercato de vară în 2017, Mbappe şi-a construit un palmares impresionant în capitală, unde a câştigat şase titluri de campion al Franţei (2018, 2019, 2020, 2022, 2023 şi 2024), pe lângă cel din 2017 cu Monaco.

El a cucerit şi trei Cupe ale Franţei cu gruparea din capitală (2018, 2020 şi 2021).

După venirea la PSG, el a cucerit titlul mondial cu naţionala Franţei în 2018, devenind o mare vedetă internaţională.

Ultimul sezon al lui Mbappe la Paris a fost foarte agitat, el fiind îndepărtat din lot în vara lui 2023, după ce a refuzat să activeze o opţiune din contractul său care îi permitea să rămână până în 2025.

Chiar dacă el nu a dezvăluit viitoarea destinaţie, presa spaniolă afirmă de câteva luni că Mbappe şi Real Madrid au semnat un acord ce prevede că jucătorul francez se va alătura clubului din La Liga pe 1 iulie.

×