x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Luka Modric pleacă după 12 ani de la Real Madrid

Luka Modric pleacă după 12 ani de la Real Madrid

de Redacția Jurnalul    |    16 Feb 2024   •   19:00
Luka Modric pleacă după 12 ani de la Real Madrid
Sursa foto: Hepta

Luka Modric va pleca de la Real Madrid după 12 ani, la sfârşitul acestui sezon, a anunţat vineri mass-media spaniolă, care precizează că actualul lider al La Liga a decis să se despartă de experimentatul mijlocaş croat, informează DPA.

Modric (38 ani), câştigătorul Balonului de Aur în 2018, a sosit la Real Madrid în 2012, de la formaţia engleză Tottenham Hotspur, reuşind să câştige de cinci ori Liga Campionilor alături de gruparea de pe Santiago Bernabeu. În palmaresul său figurează, de asemenea, trei titluri de campion al Spaniei şi două Cupe ale Regelui.

Ziarele El Mundo Deportivo şi AS, precum şi portalul Relevo precizează că Real Madrid nu îi va oferi o prelungire de contract finalistului Cupei Mondiale din 2018.

Conform surselor citate, viitoarea destinaţie a lui Modric va fi Arabia Saudită sau Statele Unite, în condiţiile în care antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, preferă să dea credit tinerilor mijlocaşi din lotul său, Jude Bellingham, Federico Valverde şi Eduardo Camavinga.

Luka Modric a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei madrilene timp de mulţi ani, însă în acest sezon a evoluat doar de 15 ori ca titular. Marţi, în victoria cu 1-0 în faţa formaţiei germane RB Leipzig, a rămas pe banca de rezerve până la final, pentru prima oară într-un meci din faza eliminatorie a Ligii Campionilor.

Deocamdată este incert şi viitorul celuilalt veteran din linia de mijloc a madrilenilor, germanul Toni Kroos (34 de ani), care joacă de un deceniu la Real şi al cărui contract expiră, de asemenea, la finalul sezonului.

×
Subiecte în articol: luka modric Real Madrid