x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester City: Haaland, De Bruyne și Doku, aproape de a reintra pe teren, după accidentări

Manchester City: Haaland, De Bruyne și Doku, aproape de a reintra pe teren, după accidentări

de Redacția Jurnalul    |    05 Ian 2024   •   21:00
Manchester City: Haaland, De Bruyne și Doku, aproape de a reintra pe teren, după accidentări

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a declarat că Haaland, De Bruyne și Doku s-au antrenat bine și pot reveni curând în meciuri oficiale, chiar dacă pentru partida de duminică din turul al treilea al Cupei Angliei prezența lor pe teren e incertă.

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că Erling Haaland, Kevin de Bruyne și Jeremy Doku s-au antrenat bine în această săptămână, dar nu este sigur de disponibilitatea lor pentru meciul de duminică din turul al treilea al Cupei Angliei împotriva lui Huddersfield Town, relatează Reuters.

"Jeremy se simte foarte bine și Kevin la fel. Și Erling este, de asemenea, un pic mai bine", a declarat Guardiola vineri.

Haaland, co-liderul clasamentului golgheterilor, cu 14 reușite, nu a mai jucat din 6 decembrie din cauza unei contuzii la picior. La rândul său, De Bruyne, care se recuperează după o operație la un tendon, nu a mai jucat pentru echipa lui Guardiola din ziua de deschidere a sezonului din Premier League, înainte de a reveni pe bancă pentru meciul din 30 decembrie împotriva lui Sheffield. Doku a stat pe tușă de la începutul lunii decembrie tot din cauza unei accidentări la un tendon.

(sursa: Mediafax)

 

×