x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maurizio Sarri și-a spus părerea despre Eden Hazard: „Ne-a creat probleme în defensivă”

Maurizio Sarri și-a spus părerea despre Eden Hazard: „Ne-a creat probleme în defensivă”

20 Iun 2019   •   22:15
Maurizio Sarri și-a spus părerea despre Eden Hazard: „Ne-a creat probleme în defensivă”

Maurizio Sarri a fost prezentat oficial de către Juventus Torino. Conform The Sun, acesta a căutat imediat să se ia de Eden Hazard, spunând că el a fost cauza problemelor defensive ale lui Chelsea din sezonul care abia s-a încheiat.

Albaștrii și-au văzut starul cum a plecat la Real Madrid în această lună, fapt ce le-a dat peste cap toate planurile pentru sezonul următor.

Însă, în timp ce Hazard este recunoscut de foarte mulți drept unul dintre cei mai buni jucători care au pus piciorul pe minge în Premier League, fostul său antrenor a spus că prezența sa pe teren i-a creat probleme formației sale.

În timp ce era prezentat la Juventus, Sarri a spus că a trebuit să-și schimbe abordarea doar pentru jucătorul de 28 de ani.

„A trebuit să mă acomodez cu caracteristicile lui Hazard, el putea schimba meciul. Însă, prezența sa a cauzat probleme în defensivă, lucru la care a trebuit să lucrăm”, a spus Sarri.

 

×
Subiecte în articol: maurizio sarri hazard chelsea juve