x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tatăl lui Messi dezminte legăturile acestuia cu Arabia Saudită

Tatăl lui Messi dezminte legăturile acestuia cu Arabia Saudită

09 Mai 2023   •   21:34
Tatăl lui Messi dezminte legăturile acestuia cu Arabia Saudită
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi nu a "semnat și nici nu a fost de acord" cu un contract pentru a juca în Arabia Saudită în sezonul următor, a declarat tatăl argentinianului, după ce marți au apărut informații care îl legau pe atacantul lui Paris St Germain de o mutare în Orientul Mijlociu.

Viitorul lui Messi la PSG a fost subiectul multor speculații în ultimele zile, după ce echipa din Ligue 1 l-a suspendat pentru că a făcut o călătorie în Arabia Saudită și a lipsit de la o sesiune de antrenament ca urmare a acestui fapt.

Marți, presa franceză a relatat că mutarea lui Messi în Arabia Saudită este un "ca și făcută", adăugând că jucătorul de 35 de ani este în curs de a finaliza detaliile înainte de a semna un contract.

"Nu există absolut nimic cu niciun club pentru anul viitor. Decizia nu va fi luată niciodată înainte ca Lionel să termine campionatul (sezonul) cu PSG", a spus tatăl lui Messi, Jorge, într-o declarație pe Instagram.

"Odată ce sezonul se va termina, va fi momentul să analizăm și să vedem ce există, iar apoi să luăm o decizie ... Vă putem asigura că nu există nimic cu nimeni. Nici verbal, nici semnat, nici agreat și nici nu va exista până la finalul sezonului".

Messi, care și-a cerut scuze săptămâna trecută în fața lui PSG și a coechipierilor săi, a revenit luni la antrenamente.

O sursă apropiată căpitanului Argentinei a declarat pentru Reuters că a primit o ofertă oficială pentru a se alătura clubului Al-Hilal din Arabia Saudită în sezonul următor, o reînnoire a contractului la PSG nefiind în cărți pentru câștigătorul Cupei Mondiale, care împlinește 36 de ani luna viitoare.

Arabia Saudită l-a numit pe Messi ambasadorul său pentru turism anul trecut, iar acesta a vizitat Jeddah în mai 2022.

El s-a întors în ianuarie pentru a juca un meci amical cu PSG împotriva unei echipe de vedete din Liga saudită, când l-a înfruntat pe marele său rival Cristiano Ronaldo.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: messi arabia saudita