x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mexic - Polonia 0-0! A doua remiză albă de la Cupa Mondială! Lewandowski a ratat un penalty

Mexic - Polonia 0-0! A doua remiză albă de la Cupa Mondială! Lewandowski a ratat un penalty

de Redacția Jurnalul    |    22 Noi 2022   •   20:26
Mexic - Polonia 0-0! A doua remiză albă de la Cupa Mondială! Lewandowski a ratat un penalty
Sursa foto: antena3CNN

Lewandowski a ratat un penalty în confruntarea Poloniei cu Mexic, în grupa C, la Campionatul Mondial din Qatar, irosind o șansă importantă de a lua trei puncte și a trece la egalitate în clasament cu marea surpriză de până acum a competiției, Arabia Saudită. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0.

După ce Argentina lui Messi a fost învinsă surprinzător de Arabia Saudită, confruntarea dintre Mexic și Polonia promitea să fie mai echilibrată, sudamericanii fiind totuși cotați ca ușor favoriți la casele de pariuri.

Meciul s-a jucat în mare parte pe contre, cu un plus de partea mexicanilor, care au și ratat primele mari ocazii, prin Vega și Gallardo, ambii cu șuturi puțin pe lângă poartă.

Repriza secundă a debutat cu un acordarea unui penalty pentru polonezi, după o pătrundere în forță a lui Lewandowski, care a fost blocat neregulamentar în fața porții.

După consultarea VAR-ului, centralul australian a confirmat lovitura de pedeapsă, executată bine de Lewandowski, dar anticipată de veteranul Ochoa, care a scos de la rădăcina bării.

Cu excepția unei lovituri de cap a lui Martin, respinsă de portarul polonez Szczesny, meciul nu a mai avut ocazii clare de gol, în ciuda faptului că ambele echipe s-au apropiat periculos de porțile adverse.

Arabia Saudită conduce grupa cu 3 puncte, după prima rundă, urmată de Mexic și Polonia, cu un punct ți de Argentina, pe ultimul loc.

Meciurile din turul doi al grupei vor avea loc sâmbătă, între Polonia și Arabia Saudită, precum și între Argentina și Mexic.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mexic Polonia cupa mondială