x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu: "Şefii Fiorentinei nu m-au mai vrut. Nu am avut nici un conflict cu Mihajlovic!"

Mutu: "Şefii Fiorentinei nu m-au mai vrut. Nu am avut nici un conflict cu Mihajlovic!"

07 Ian 2011   •   19:59
Mutu: "Şefii Fiorentinei nu m-au mai vrut. Nu am avut nici un conflict cu Mihajlovic!"

Adrian Mutu a vorbit astăzi pentru prima oară, în exclusivitate pentru Antena 1, despre cel mai recent scandal în care a fost implicat. Atacantul dă vina pe şefii clubului pentru îndepărtarea sa de la Fiorentina, spune că nu a avut nici un conflict cu antrenorul Sinişa Mihajlovic şi că ar vrea să continue să joace în Italia.

"Pe mine antrenorul mă anunţă cu 5 zile înainte că sunt convocat şi apoi Giovani mă anunţă că nu sunt convocat. Mi s-a părut că e o lipsă de respect, atât pentru mine, cât şi pentru antrenorul meu. Am râs când am citit de un conflict cu Mihajlovic, el e de două ori mai mare decât mine şi e cam greu să-i sari aşa la gât", a povestit Mutu.

"Şefii clubului nu m-au mai vrut la echipă, au spus şi anumite lucruri urâte, mai dure despre mine. Le-am spus că dacă nu mai sunt dorit aici, plec acasă. Şi am plecat acasă. Cred că totul se trage de la cazul sibutramina, a fost ca o explozie a unei bombe ce a durat un an de zile", a mai declarat atacantul.

"Mă aşteptam la mai multă recunoştinţă după golurile pe care le-am dat, meciurile pe care le-am jucat şi tot ce am făcut eu aici. N-am stat niciodată atât de mult la o echipă şi mi-e foarte greu să plec. Câteodată îmi doresc să se încheie toată nebunia asta şi să rămân aici. Aş vrea să continuu în Italia, dar dacă nu se poate, mă voi adapta în altă parte", a încheiat Adrian Mutu.

×
Subiecte în articol: mutu fiorentina