x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neymar dornic să doboare recordul legendarului Pele! Câte goluri îi mai trebuie starului brazilian

Neymar dornic să doboare recordul legendarului Pele! Câte goluri îi mai trebuie starului brazilian

27 Sep 2022   •   19:26
Neymar dornic să doboare recordul legendarului Pele! Câte goluri îi mai trebuie starului brazilian

Neymar se apropie de recordul de goluri marcate pentru Brazilia, deținut de Pele, iar starul lui Paris Saint-Germain este hotărât să intre în istorie cât mai repede posibil. El va avea șansa să se apropie decisiv în amicalul de marți, cu Tunisia.

În prezent, atacantul în vârstă de 30 de ani a găsit ținta în 74 de ocazii din 120 de apariții pentru țara sa. Acest randament îl plasează cu trei reușite în urma legendarului său compatriot, care a câștigat Cupa Mondială de trei ori în timpul carierei sale strălucitoare și va fi amintit pentru totdeauna ca fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști care a practicat vreodată acest sport.

Neymar a declarat pentru Telefoot despre cursa de urmărire a lui Pele: „Cu voia lui Dumnezeu... sper să trec de el. Voi vorbi cu colegii mei de echipă despre asta și le voi spune să mă ajute să înscriu, ca să pot ajunge în sfârșit acolo".

Pele a marcat 77 de goluri în 92 de meciuri pentru Brazilia, dar poziția sa în fruntea clasamentului este acum serios amenințată de superstarul lui PSG, care încearcă să își consolideze propria moștenire.

Brazilia va reveni în acțiune marți, când va lua parte la o întâlnire amicală cu Tunisia, acest meci contând ca o ultimă ieșire de încălzire pentru Selecao, înainte de căuta din nou gloria la Cupa Mondială din Qatar, la sfârșitul acestui an.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: neymar