x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international „Neymar vrea să se întoarcă la Barcelona”, a confirmat vicepreşedintele clubului

„Neymar vrea să se întoarcă la Barcelona”, a confirmat vicepreşedintele clubului

27 Iun 2019   •   18:45
„Neymar vrea să se întoarcă la Barcelona”, a confirmat vicepreşedintele clubului
Sursa foto: Alex Fau

"Neymar vrea să se întoarcă la Barcelona", a confirmat joi vicepreşedintele clubului, Jordi Cardoner, asigurând totodată că oficialii blaugrana nu au studiat până acum acest dosar, nici nu l-au contactat pe atacantul brazilian al lui PSG, al cărui viitor stârneşte multe speculaţii, scrie AFP.

"Ceea ce este corect, la ora actuală, ceea ce am auzit, ceea ce pare exact, este că Neymar vrea să se întoarcă la Barca", a declarat Cardoner într-o conferinţă de presă pe Camp Nou. Cardoner a respins însă ideea că "Barca ar fi pe punctul de a se ocupa de transferul lui Neymar".

"Singurul lucru care se întâmplă acum, şi nu doar cu Neymar, e faptul că sunt mulţi fotbalişti care vor să poată juca la o echipă mare ca FC Barcelona. Vom vedea ce se va întâmpla la momentul potrivit", a adăugat el.

Ziarul catalan Sport relatează că Barca şi Neymar au ajuns la un acord în privinţa unui contract pe cinci ani, în contextul în care starul brazilian a acceptat un salariu redus cu aproape jumătate faţă de cel de la PSG. Neymar ar urma să încaseze un salariu anual net de 24 milioane euro, apropiat de cel pe care îl avea la clubul catalan înainte de a pleca la PSG în 2017. Neymar încasează la PSG, potrivit presei, un salariu anual de peste 35 milioane euro.

Conform sursei citate, Neymar a acceptat să renunţe la plângerea depusă în Spania contra clubului catalan care nu i-a vărsat o primă de 26 milioane euro la prelungirea contactului său.

PSG a plătit suma record de 222 milioane euro pentru transferul lui Neymar în 2017, iar recent a evocat o posibilă despărţire de vedeta braziliană, asupra căreia planează acuzaţii de viol. În tranzacţia pentru Neymar, Barca ar puntea include jucători precum Coutinho, Ousmane Dembele sau Nelson Semedo. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: barcelona neymar