x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Nicolae Dică, despre meciul cu Silkeborg: „Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun, care joacă un fotbal ofensiv”

Nicolae Dică, despre meciul cu Silkeborg: „Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun, care joacă un fotbal ofensiv”

12 Oct 2022   •   14:47
Nicolae Dică, despre meciul cu Silkeborg: „Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun, care joacă un fotbal ofensiv”
Sursa foto: Hepta

Antrenorul Nicolae Dică a vorbit despre meciul cu Silkeborg din Conference League. Dică a anunțat că jucătorii Tamm, Dawa, Radunovic şi Florinel Coman sunt accidentaţi, iar Billel Omrani şi Boban Nikolov nu sunt trecuţi pe Lista UEFA.

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun, care joacă un fotbal ofensiv. Îmi arată o echipă cum rar am văzut în ultima perioadă să aibă posesie şi agresivitate. Ne aşteaptă o partidă grea, trebuie să fim pregătiţi pentru joc. Trebuie să facem totul perfect.

Este clar că ştiu şi ei acum că nu vom mai folosi aceeaşi echipă ca în Danemarca. Am avut şi ghinion că am luat două goluri în primele 7 minute. Dacă mâine obţinem victoria, ne putem gândi şi la paşii următori.

Când pierdem, pierdem toţi. Când câştigăm, câştigăm toţi. Am avut reacţie şi am reuşit să câştigăm la Ploieşti.

Avem câţiva jucători indisponibili. Dawa, Tamm, Radunovic au unele probleme, Billel care nu e pe listă. Este separat şi Florinel Coman. Am decis ca pentru meciul de mâine să nu fie în lot. Sper ca în două zile să îi recuperăm. Pentru meciul de mâine nu sunt sută la sută”, a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă susținută înaintea meciului cu Silkeborg.

În etapa a 4-a a Grupei B a Europa Conference League, FCSB va întâlni formaţia daneză Silkeborg, joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională.

După trei jocuri în grupă, FCSB ocupă ultimul loc în clasament, cu un singur punct, în spatele echipelor West Ham, Anderlecht şi Silkeborg.

×