x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Oficialii Galatei neagă despărţirea de Hagi: "Nu pleacă nimeni!"

Oficialii Galatei neagă despărţirea de Hagi: "Nu pleacă nimeni!"

14 Mar 2011   •   21:51
Oficialii Galatei neagă despărţirea de Hagi: "Nu pleacă nimeni!"
Sursa foto: /Ajansspor.com

Murat Yalcindag, membru în consiliul de conducere al clubului Galatasaray Istanbul, a răspuns, luni, speculaţiilor referitoare la o posibilă renunţare la serviciile tehnicianului Gheorghe Hagi şi la unii jucători, spunând că nu va pleca nimeni de la echipă şi că se va face o analiză la finalul sezonului.

"Nu pleacă nimeni de la echipă, nici astăzi şi nici mâine. Noi, Consiliul de Conducere, vom face o analiză definitivă la finalul sezonului. Bineînţeles că suntem cu toţii trişti din cauza rezultatelor. Cea mai mare pedeapsă pentru jucători este locul pe care se află în clasament", a spus Yalcindag, informează ajansspor.com.

Murat Yalcindag a subliniat că el şi colegii săi din conducerea clubului nu vor interveni în echipă.

"Echipa care a venit până aici va merge unită până la capăt. Să nu asculte nimeni zvonurile, să se gândească doar la derbi şi la meciurile importante ce vor urma. Depinde de ei să iasă din această situaţie. Să îşi amintească fiecare fotbalist ce culori poartă. Să uite ce s-a întâmplat până acum şi să arate că merită să joace la Galatasaray", a adăugat oficialul turc.

El a negat zvonurile conform căreia jucătorii ar da dovadă de indisciplină în cantonamentul de la Florya şi a precizat că Galatasaray a început procedurile juridice în acest sens. "Florya este onoarea noastră, este onoarea fotbaliştilor noştri. Calomnia şi minciuna se vor izbi de zidul justiţiei", a declarat Yalcindag.

Presa turcă a scris luni că preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, l-a criticat dur pe tehnicianul Gheorghe Hagi după meciul din deplasare cu Ankaragucu, pierdut cu scorul de 2-3, şi este posibil să îl demită pe român. "Polat a dat cu Hagi de pământ", a notat medya73.com, care scrie că preşedintele clubului Galatasaray l-a criticat pe român într-o discuţie cu alţi doi oficiali, Mumtaz Tahincioglu şi Murat Yalcindag.

Tot, luni, cotidianul Milliyet prezintă mai multe probleme legate de atitudinea jucătorilor echipei Galatasaray la baza de pregătire de la Florya, precizând că tehnicianul Gheorghe Hagi nu a reuşit să găsească o soluţie pentru indisciplina apărută pe vremea predecesorului său, Frank Rijkaard. Jurnalul scrie că există zvonuri conform cărora un suporter care stă tot timpul pe la baza de pregătire le-ar aduce femei unor fotbalişti, noaptea. "Conform aceloraşi zvonuri, se vorbeşte mult despre indisciplina lui Bariş Ozbek, care s-a fotografiat cu femei în incinta bazei de pregătire. Se pare că tehnicianul Gheorghe Hagi a văzut fotografiile respective şi de aceea nu l-a folosit pe fotbalist timp de două săptămâni", notează Milliyet.

×