x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Osasuna a fost suspendată provizoriu din următoarea competiție europeană a cluburilor

Osasuna a fost suspendată provizoriu din următoarea competiție europeană a cluburilor

de Redacția Jurnalul    |    03 Aug 2023   •   23:15
Osasuna a fost suspendată provizoriu din următoarea competiție europeană a cluburilor
Sursa foto: Hepta

Osasuna a fost amendată și exclusă provizoriu din următoarea competiție europeană la nivel de cluburi la care se califică pentru că a depus o cerere legată de un caz sportiv la o instanță greșită, a anunțat joi UEFA.

UEFA a autorizat Osasuna să joace în turul play-off al Conference League 2023-24, în iulie, după ce inițial a fost exclusă din competiție din cauza unui scandal legat de meciuri trucate, din urmă cu un deceniu.

Cu toate acestea, organismul a precizat că a deschis o procedură disciplinară separată împotriva clubului din LaLiga pentru că a depus o cerere la instanțele de drept comun ale statului din Pamplona, Spania, și nu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

UEFA a amendat Osasuna cu 100.000 de euro și a exclus-o din următoarea competiție a cluburilor UEFA pentru că nu a respectat jurisdicția exclusivă a TAS.

Osasuna, care a terminat pe locul șapte în LaLiga în sezonul trecut și va juca meciurile din turul play-off pe 24 și 31 august, a declarat că nu va face apel împotriva deciziei UEFA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Osasuna uefa suspendata