x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Pep Guardiola - managerul anului în Premier League

Pep Guardiola - managerul anului în Premier League

de Redacția Jurnalul    |    22 Mai 2024   •   12:15
Pep Guardiola - managerul anului în Premier League

Pep Guardiola a fost desemnat marți managerul anului în Premier League, după ce a condus echipa de fotbal engleză Manchester City la un al patrulea titlu consecutiv, performanță fără precedent.

Antrenorul spaniol a mai câștigat anterior acest premiu de patru ori de când s-a alăturat clubului în 2016. Cu șase titluri de campion, el este acum al doilea cel mai de succes antrenor din istoria fotbalului englez.

„Acest premiu reflectă munca asiduă și excelența oamenilor de la club în toate departamentele", a declarat Guardiola, citat de Reuters.

„Sunt atât de mândru să fiu managerul acestui grup de jucători și să lucrez alături de antrenorii și personalul de suport strălucit în fiecare zi.

„Câștigarea a patru titluri la rând este una dintre cele mai mândre realizări din cariera mea. Acesta este cel mai greu campionat din lume, iar concurenții noștri au jucat un fotbal incredibil".

Guardiola a fost numit manager al anului la concurență cu Mikel Arteta de la Arsenal, Unai Emery de la Aston Villa, Andoni Iraola de la Bournemouth și Juergen Klopp de la Liverpool.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pep guardiola manchester city