x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Plângere oficială a lui Real Madrid după insultele rasiale adresate lui Vinicius Jr

Plângere oficială a lui Real Madrid după insultele rasiale adresate lui Vinicius Jr

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2024   •   18:00
Plângere oficială a lui Real Madrid după insultele rasiale adresate lui Vinicius Jr
Sursa foto: Real Madrid C.F.

Real Madrid a depus o plângere la Procurorul Oficial al Statului pentru ”infracțiuni de ură și discriminare” referitoare la insultele rasiste la adresa jucătorului său Vinicius Jr.

Real Madrid a depus o plângere la Procurorul Oficial al Statului pentru ”infracțiuni de ură și discriminare” referitoare la insultele rasiste la adresa jucătorului său Vinicius Jr în zonele din jurul stadioanelor Montjuic și Metropolitano, înaintea meciurilor Barcelona - Napoli și Atletico Madrid - Inter din Liga Campionilor.

Real Madrid solicită procurorilor să le ceară forțelor de securitate înregistrările disponibile din ambele locații pentru a identifica autorii, se arată pe site-ul clubului madrilen.

”Real Madrid condamnă aceste atacuri violente de rasism, discriminare și ură împotriva jucătorului nostru, Vinicius Jr, care, din păcate, sunt o preocupare continuă de ceva timp. Clubul nostru va continua să muncească din greu pentru a susține valorile fotbalului și ale sportului în ansamblu și va rămâne ferm în lupta pentru o abordare de toleranță zero față de tipurile de incidente josnice la care am asistat de mai multe ori în ultima vreme”, arată sursa citată.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: plăngere rasism Real Madrid