x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Polat: "Hagi nu a vrut să rămână până la finalul sezonului"

Polat: "Hagi nu a vrut să rămână până la finalul sezonului"

25 Mar 2011   •   17:55
Polat: "Hagi nu a vrut să rămână până la finalul sezonului"
158278-157567-hagi-polat-72675700.jpg

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat după încetarea relaţiilor contractuale cu Gheorghe Hagi că i-a propus tehnicianului să rămână până la finalul sezonului, dar acesta a insistat să plece imediat şi a acceptat doar o "compensaţie simbolică", informează ajansspor.com.

"Trecem printr-o perioadă dificilă. Încercăm să punem în aplicare mai multe proiecte mari în acelaşi timp. Ne-am întristat şi noi şi i-am supărat şi pe suporteri. Trăim un sezon de coşmar, aşa cum nu suntem obişnuiţi. Trebuia să fie mai bine. Hagi a acceptat oferta noastră fără să ezite şi a venit într-o perioadă dificilă. Şi-a asumat o responsabilitate. A muncit foarte serios. Eu am fost martor. A făcut tot ce a putut pentru ca echipa Galatasaray să joace bine. Însă din păcate nu a fost cum ne-am dorit. A întrebat dacă ne gândim ca el să rămână şi pentru sezonul viitor. Eu i-a spus că ne gândim la alte nume pentru sezoanele viitoare. Iar el a spus că vrea să plece imediat. I-am propus să rămână până la finalul sezonului, dar nu a vrut. Chiar dacă i-am spus că trebuie să rămână până la finalul campionatului, el a vrut să plece. S-a despărţit de echipă acceptând o compensaţie simbolică", a afirmat Polat.

Potrivit sporx.com, Polat nu a exclus posibilitatea ca Hagi şi Galatasaray să colaboreze din nou: "Hagi este o legendă pentru cei care ţin cu Galatasaray. Aici e casa lui. Poate în viitor drumul lui se va intersecta din nou cu Galatasaray. Prietenia dintre noi nu este afectată. Îi mulţumesc pentru tot ce a făcut şi îi urez succes în continuare".

×