x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victorie cu emoții pentru Ronaldo și compania la debutul împotriva Ghanei, la Cupa Mondială

Victorie cu emoții pentru Ronaldo și compania la debutul împotriva Ghanei, la Cupa Mondială

de Redacția Jurnalul    |    24 Noi 2022   •   20:24
Victorie cu emoții pentru Ronaldo și compania la debutul împotriva Ghanei, la Cupa Mondială
Sursa foto: Hepta

Portugalia a învins joi seara reprezentativa startului african Ghana, în ultimul meci al primei etape din faza grupelor la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Ronaldo & Co s-au impus cu 3-2, toate golurile fiind marcate în repriza secundă.

După o primă repriză în care africanii nu au avut niciun șut spre poartă, Ronaldo a deschis scorul în minutul 65, dintr-o lovitură de pedeapsă acordată cu destul de multă lejeritate.

Ghana a revenit și a egalat prin atacantul Andre Ayew, în minutul 73, însă africanii nu au rezistat ofensivei agresive a portughezilor, care au mai marcat de două ori, în decurs de două minute, prin Joao Felix (2-1, min. 78) și Rafael Leao (3-1, min. 80).

Cu 3 minute înainte de final, Fernando Santos a făcut 3 schimbări, scoțându-l din teren și pe Ronaldo.

Imediat după aceea, Ghana a redus din handicap prin Osman Bukari, printr-o frumoasă lovitură de cap (3-2, min 89).

Cele 9 minute suplimentare de joc dictate au fost intens trăite de pe bancă de Ronaldo, care a privit nepuncios cum africanii au ratat două ocazii de a egala, înainte de fluierul final.

S-a încheiat în cele din urmă cu victoria portughezilor, care sunt lideri în grupa H, cu 3 puncte și așteaptă confruntarea de luni, cu Uruguay, un meci ce ar putea să le ofere o calificare în optimi, încă din etapa a doua a grupelor.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Portugalia ghana victorie