x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa turcă: "Factură de un milion de euro pentru Hagi!"

Presa turcă: "Factură de un milion de euro pentru Hagi!"

26 Mar 2011   •   11:50
Presa turcă: "Factură de un milion de euro pentru Hagi!"
Sursa foto: /Ajansspor.com

Şi, totuşi, Gheorghe Hagi va primi un milion de dolari! Cel puţin aşa susţine cotidianul turc Hurriyet, care scrie în numărul de astăzi că preşedintele clubului Galatasaray Istanbul, Adnan Polat, a pus capăt colaborării de cinci luni cu tehnicianul român după o discuţie de jumătate de oră, la capătul căreia a tăiat o factură de un milion de euro.

"Preşedintele a încheiat colaborarea de cinci luni cu Hagi în jumătate de oră, cu o factură de un milion de euro, dându-i antrenorului român drepturile din acest an şi pentru sezonul viitor", scrie Hurriyet.

Ziarul de la Istanbul menţionează că Galata i-a oferit iniţial secundului Tugay Kerimoglu postul de antrenor principal, dar acesta a refuzat, spunând că nu este corect să preia postul pe care l-a ocupat Hagi şi că trebuie să mai înveţe. Astfel, oficialii clubului turc au decis să discute cu Bulent Under, care a acceptat să preia conducerea tehnică a echipei până la finalul sezonului.

Cotidianul Fanatik notează că Hagi era foarte trist când a plecat de la club şi că acesta îşi va lua la revedere de la jucători joia viitoare, când aceştia vor reveni de la loturile naţionale.

"S-a terminat în 20 de minute!", a titrat jurnalul Milliyet, care precizează că discuţia de vineri dintre Polat şi Hagi a durat doar 20 de minute şi că tehnicianul ar urma să primească o compensaţie de 800.000 de euro. În schimb, cotidianul Star scrie că Regele ar urma să primească 700.000 de euro.

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, pe site-ul oficial, că începând de vineri a încetat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi, de comun acord cu antrenorul român.

Gheorghe Hagi a fost numit antrenor la Galatasaray la 21 octombrie 2010. Primul meci al lui Hagi pe banca tehnică a Galatei, în cel de-al doilea mandat al său la echipa turcă, a fost în deplasare, cu Fenerbahce, partidă încheiată la egalitate, scor 0-0, la 24 octombrie. Ultimul meci a fost în faţa aceleiaşi formaţii, scor 1-2, pe Turk Telekom Arena, la 19 martie.

După anunţul privind încetarea colaborării dintre Hagi şi Galatasaray, postul de televiziune TRT a precizat pe site-ul oficial că românul ar fi acceptat o compensaţie de 250.000 de euro.

×