x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa turcă: "Hagi revine miercuri la Galata"

Presa turcă: "Hagi revine miercuri la Galata"

21 Mar 2011   •   13:24
Presa turcă: "Hagi revine miercuri la Galata"
157394-157127-.jpg

Presa turcă de astăzi scrie că Gică Hagi va reveni miercuri la antrenamentele lui Galatasaray, după 3 zile libere date elevilor săi, iar situaţia tehnicianului român vi fi luată în discuţie de şefii grupării din Istanbul la finalul lunii martie.

Conform cotidianului Milliyet, Hagi le-a spus prietenilor săi că miercuri va reveni la baza de pregătire de la Florya şi că oficialii clubului nu i-au spus nimic referitor la viitorul său, astfel că speră să îşi continue contractul. "Hagi se întoarce...", a titrat jurnalul turc, conform căruia tehnicianul ar fi spus că a dat trei zile libere echipei, iar miercuri va fi prezent la antrenament. Milliyet mai notează că preşedintele grupării din Istanbul, Adnan Polat, va face o analiză detaliată privind antrenorul şi transferurile pentru sezonul viitor, după Adunarea Generală din 27 martie.

Sabah scrie că secundul lui Hagi, Tugay Kerimoglu, a refuzat să preia echipa în cazul renunţării la tehnicianul român, ceea ce a şocat conducerea clubului. "În acest moment nu pot să îmi asum o astfel de responsabilitate. Nu mă văd suficient de pregătit ca să fiu antrenor principal", i-ar fi spus Tugay preşedintelui Adnan Polat.

Hurriyet aminteşte că Galatasaray a plătit compensaţii în valoare totală de 7,35 milioane de euro în ultimii doi ani antrenorilor şi jucătorilor la care a renunţat. În ultimele 24 de luni, clubul turc a renunţat la doi antrenori principali, trei antrenori secunzi şi trei fotbalişti. Dintre tehnicienii care au plecat de la Galatasaray, doar Bulent Korkmaz a renunţat la o compensaţie de un milion de dolari, la care ar fi avut dreptul. În cazul lui Hagi, compensaţia în situaţia renunţării la serviciile sale ar fi de 1,75 de milioane de euro. Gică Hagi a câştigat în cele cinci luni petrecute în acest sezon la Galatasaray 700.000 de euro.

×