x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Rashford marchează din nou și Man United surclasează Forest 

Rashford marchează din nou și Man United surclasează Forest 

de Redacția Jurnalul    |    26 Ian 2023   •   10:50
Rashford marchează din nou și Man United surclasează Forest 
Sursa foto: Hepta

Marcus Rashford își continuă sezonul excelent, marcând din nou pentru a ajuta Manchester United să învingă miercuri seara pe Nottingham Forest cu 3-0 în prima manșă a semifinalei Cupei Ligii.

Superba execuție solitară a atacantului englez, la șase minute după începerea partidei l-a dus la 18 goluri în toate competițiile din acest sezon. Doar Erling Haaland, de la Manchester City, are mai multe pentru un club din Premier League în 2022-23.

Englezzul a luat mingea din propria jumătate de teren, a avansat în flancul stâng, a trecut de mai mulți fundași adverși, intrând în careu de unde a șutat pe colțul scurt pentru 0-1.

Forest a crezut că a restabilit rapid egalitatea pe arena City Ground după ce a surprins United pe contraatac, dar încercarea lui Sam Surridge a fost anulată pentru offside în urma unei revizuiri VAR.

United a profitat, dublându-și avantajul chiar înainte de pauză, atacantul împrumutat Wout Weghorst marcând primul său gol de când s-a alăturat clubului, după ce șutul lui Antony a fost respins în față de Hennessey.

Bruno Fernandes a adăugat un al treilea gol pe final, cu un șut din marginea careului, punând pe Man United în poziția de favorită certă la calificarea în finala competiției, după returul de săptămâna viitoare. O finală ce i-ar putea duce primul trofeu din 2017.

"Sunt mulțumit de prestație, pe parcursul celor 90 de minute am controlat jocul", a declarat antrenorul lui United, Erik ten Hag. "A existat un moment care ar fi putut schimba jocul și trebuie să fim conștienți de asta și să ne îmbunătățim.

"În această dispoziție și cu acest spirit, el Rashford este de neoprit. El poate fi creativ în ultima treime, să facă ceva în ultima treime, niște lucruri nebunești, fantezie și aventură".

United a intrat în competiție după ce a suferit duminică, la Arsenal, prima înfrângere din noiembrie în toate competițiile.

"Evident, a fost un scor dezamăgitor", a declarat antrenorul Forest, Steve Cooper. "Ultimul lucru pe care vrei să îl faci este să mergi la Old Trafford cu acest rezultat.

"Evident, Rashford este unul dintre jucătorii în formă din țară, dar pentru noi să-i permitem să facă ceea ce a făcut nu este deloc bine".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: manchester united marcus rashford