x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid îi cere garanţii scrise lui Kylian Mbappe

Real Madrid îi cere garanţii scrise lui Kylian Mbappe

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2024   •   17:15
Real Madrid îi cere garanţii scrise lui Kylian Mbappe

Real Madrid îi cere garanţii scrise starului francez Kylian Mbappe, în cazul în care acesta acceptă propunerea de a se transfera din vară la clubul de fotbal din capitala Spaniei, informează cotidianul L'Equipe.

Mbappe a anunţat înaintea acestui sezon că nu doreşte să îşi prelungească înţelegerea cu Paris Saint-Germain, scadentă în iunie 2024, iar responsabilii clubului madrilen fac de atunci tot posibilul pentru a-l convinge să vină pe Santiago Bernabeu, aşa cum au mai încercat - fără succes - în ultimii ani.

Pentru a evita situaţia cu care s-au confruntat în 2022, când Mbappe şi-a dat iniţial acordul să vină la Real Madrid, în luna ianuarie, dar la finalul sezonului s-a răzgândit şi şi-a prelungit contractul cu PSG, oficialii spanioli vor acum garanţii scrise din partea fotbalistului, în cazul în care răspunsul acestuia va fi unu pozitiv, subliniază L'Equipe

Ziarul asigură că cei de la Real Madrid sunt convinşi că Mbappe vrea să părăsească Parisul şi să li se alăture din vară. Spaniolii speră să închidă cât mai repede cazul Mbappe, într-un fel sau altul, însă momentan francezul nu pare să se grăbească să-şi dezvăluie viitorul.

Pentru a contracara ofensiva Realului, Paris Saint-Germain se pregăteşte să-i facă o nouă ofertă de nerefuzat lui Mbappe, căruia vor să-i propună un salariu de 100 de milioane de euro pe sezon, cu mult peste suma pe care spaniolii sunt dispuşi să i-o ofere căpitanului selecţionatei Franţei, scrie presa franceză.

×
Subiecte în articol: real madrid Kylian Mbappe