x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo stabilește un nou record înaintea Euro 2008

Cristiano Ronaldo stabilește un nou record înaintea Euro 2008

de Redacția Jurnalul    |    30 Mai 2024   •   17:45
Cristiano Ronaldo stabilește un nou record înaintea Euro 2008
Sursa foto: Hepta

Cristiano Ronaldo a marcat golurile sale cu numărul 34 și 35 din acest sezon în victoria lui Al-Nassr în fața lui Al-Ittihad-ul lui N'Golo Kanté, luni seara, doborând astfel recordul pentru cele mai multe goluri marcate într-un singur sezon în Saudi Pro League.

„Eu nu urmăresc recorduri, recordurile sunt cele care mă urmăresc pe mine", a scris pe X Cristiano Ronaldo, 39 de ani, care a câștigat ultimul meci al sezonului, dar căruia i-a fost refuzat titlul de campion al Arabiei Saudite, care a fost câștigat de Al-Hilal.

Legenda lui Real Madrid și Manchester United a marcat în prelungirile primei reprize și apoi în minutul 69, depășind recordul precedent al marocanului Abderrazak Hamdallah, stabilit în campania 2018-2019 (34).

Al-Nassr, la care Ronaldo s-a transferat în decembrie 2022, a terminat pe locul al doilea în clasament, la 14 puncte în spatele lui Al-Hilal.

În timp ce Al-Nassr a terminat pe locul al doilea și s-a calificat în Liga Campionilor din AFC, N'Golo Kanté și Karim Benzema (care este în continuare accidentat) vor trebui să se mulțumească cu locul al cincilea în Saudi Pro League și nu vor juca în nicio competiție continentală în sezonul următor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ronaldo euro 2024 record