x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Problemele continuă pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul, amendat și suspendat două meciuri

Problemele continuă pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul, amendat și suspendat două meciuri

de Alice Petrescu    |    23 Noi 2022   •   19:38
Problemele continuă pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul, amendat și suspendat două meciuri

Portughezul Cristiano Ronaldo a primit o suspendare de două meciuri și o amendă de 50.000 de lire sterline din partea Football Association pentru că a distrus telefonul unui fan în luna aprilie.

Incidentul l-a avut ca protagonist pe un tânăr fan afectat de autism și dispraxie, după înfrângerea lui Manchester United cu 1-0 în fața lui Everton, pe Goodison Park, în sezonul trecut.

Federația engleză a emis o declarație în care explică faptul că Ronaldo a fost acuzat de comportament "nepotrivit și/sau violent", pentru care a primit o suspendare de două meciuri, pe lângă amenda consistentă de 50.000 de lire sterline.

„Cristiano Ronaldo a fost suspendat pentru două meciuri, amendat cu 50.000 de lire sterline și avertizat cu privire la comportamentul său viitor pentru încălcarea regulii E3 a FA", se arată în comunicatul FA.

„Atacantul a recunoscut că a avut un comportament nepotrivit după fluierul final al meciului din Premier League dintre Manchester United FC și Everton FC de sâmbătă, 9 aprilie 2022. O comisie de reglementare independentă a constatat că comportamentul său a fost atât nepotrivit, cât și violent în timpul unei audieri ulterioare și a impus aceste sancțiuni.

Pedeapsa lui Ronaldo vine după câteva zile agitate pentru internaționalul portughez. United a anunțat marți că a decis de comun acord să rezilieze contractul jucătorului pentru comentariile făcute la TalkTV, intervievat de Piers Morgan.

 

 

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo suspendare amenda