x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Şase fotbalişti de primă ligă, arestaţi după ce s-au bătut într-un bar

Şase fotbalişti de primă ligă, arestaţi după ce s-au bătut într-un bar

25 Feb 2019   •   15:36
Şase fotbalişti de primă ligă, arestaţi după ce s-au bătut într-un bar

Şase jucători ai echipei de fotbal Tianjin Teda, din Super Liga chineză de fotbal, au fost reţinuţi timp de trei zile de către poliţie în urma unei încăierări petrecute într-un bar de noapte, cu o săptămână înaintea debutului noului sezon, a anunţat clubul, citat de AFP.
''Jucătorii au încălcat regulamentul echipei, au ieşit fără permisiune în oraş, s-au certat cu alţii la intrarea în bar şi apoi au avut loc violenţe fizice'', a precizat clubul într-un comunicat.
Incidentul a avut loc în data de 21 februarie, la Kunming (oraş în sud-vestul Chinei), unde echipa antrenată de germanul Uli Stielike se afla într-un stagiu de pregătire cu o săptămână înaintea debutului noului sezon.
''Ei au fost sancţionaţi de poliţia din Kunming, care le-a aplicat trei zilei de detenţie administrativă'', a menţionat clubul.
Detenţia administrativă este un fapt curent în China, unde poliţia poate aplica pedepse cu până la 15 zile de privare de libertate.
Clubul nu a precizat numele fotbaliştilor implicaţi, care erau componenţi ai echipei de rezerve a clubului şi care vor trebui să îşi facă autocritica în scris şi să recurgă la o ''analiză profundă''. Jucătorii a fost amendaţi şi excluşi temporar din lotul echipei Tianjin Teda. Antrenorii echipei de rezerve nu au fost implicaţi în incident, dar vor primi şi ei amenzi, potrivit clubului.

AGERPRES

×