x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Terry a reprimit banderola de căpitan al Angliei

Terry a reprimit banderola de căpitan al Angliei

15 Mar 2011   •   12:26
Terry a reprimit banderola de căpitan al Angliei
Sursa foto: /Reuters

156444-156348-2011-02-19t153753z-284787600-gm1e72j1tsz01-rtrmadp-3-soccer-england-cup.jpgSelecţionerul Angliei, Fabio Capello, a decis să-i redea banderola de căpitan lui John Terry, la mai bine de un an după ce aceasta îi fusese retrasă ca urmare a legăturii amoroase pe care fundaşul lui Chelsea a avut-o cu Vanessa, fosta iubită a coechipierului său, Wayne Bridge.

În această perioadă, căpitanul naţionalei Angliei a fost purtată de jucătorul lui Manchester United, Rio Ferdinand. "Mă voi duce la Manchester să-l văd pe Rio, îi voi explica situaţia. Va trebui să discut şi cu John Terry şi ceilalţi jucători. Rio este un jucător important pentru noi, îi voi explica de ce fac acest lucru. Nu este din cauză că eu cred că nu este un căpitan bun. De fapt cred că atât el cât şi Steven Gerrard au făcut o treabă minunată. Sigur, voi înţelege dacă nu se va bucura. Dar, ca antrenor, trebuie să iau decizii dificile", a afirmat Capello, potrivit The Sun.

"Cred că Terry a fost pedepsit destul pentru o singură greşeală. Trebuie să iau o decizie. Nu e nevoie de căpitan la un singur meci, ci tot timpul. Terry este destul de înţelept să-şi dea seama ce aşteptări am de la căpitanul Angliei, căpitanul echipei Chelsea şi unul dintre cei mai buni jucători din lume. El ştie că trebuie să inspire încredere. În acelaşi timp, trebuie să reamintesc că el a fost mereu prima mea alegere. Rio a fost numărul 2, până la greşeala lui Terry", a adăugat tehnicianul.


×
Subiecte în articol: john terry anglia fotbal international