x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tottenham Hotspur, calificare fără gol primit în Liga Campionilor

Tottenham Hotspur, calificare fără gol primit în Liga Campionilor

06 Mar 2019   •   08:04
Tottenham Hotspur, calificare fără gol primit în Liga Campionilor

Tottenham Hotspur s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marţi seara, după ce a învins în deplasare formaţia germană Borussia Dortmund, cu scorul de 1-0, în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei.

Londonezii, care în tur câştigaseră cu 3-0, s-au impus prin golul semnat de Harry Kane (49). Omul meciului a fost însă portarul Hugo Lloris, care a avut mai multe intervenţii salutare în prima repriză în poarta oaspeţilor. Eşecul a confirmat perioada slabă pe care o traversează Borussia, care a fost ajunsă în Bundesliga de rivala Bayern Munchen, după ce a avut un avans de şapte puncte.

Kane a ajuns la patru goluri marcate contra Borussiei în patru partide.

Tottenham se află pentru a doua oară în sferturile competiţiei, după 2011.

Pe Signal Idunal Park, meciul a fost următor de 66.099 de spectatori:
Dortmund: Buerki - Marius Wolf (Bruun Larsen 62), Akanji, Weigl, Abdou Diallo - Witsel, Reus (căpitan; Delaney, 74) - Sancho, M. Goetze, Paco Alcacer, Guerreiro (Pulisic, 62). Antrenor: Lucien Favre.
Tottenham: Lloris (căpitan) - Aurier, Alderweireld, D. Sanchez, Vertonghen, Ben Davies - Winks (Dier, 55), Eriksen (Rose, 83), Moussa Sissoko - Heung-min Son (Lamela, 71), Kane. Antrenor: Mauricio Pochettino.

Arbitru: Danny Makkelie (Olanda).
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Tottenham Hotspur