x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un nou caz "Banana" în fotbal. Se caută făptaşul de la Bergamo

Un nou caz "Banana" în fotbal. Se caută făptaşul de la Bergamo

12 Mai 2014   •   16:03
Un nou caz "Banana" în fotbal. Se caută făptaşul de la Bergamo

Antrenorul echipei AC Milan, Clarence Seedorf, şi-a lăudat elevii pentru că au continuat partida disputată în deplasare cu Atalanta (1-2), duminică în Serie A, în ciuda faptului că pe teren a fost aruncată o banană din tribune.'Nu pot decât să-mi felicit jucătorii că au continuat să joace şi şi-au văzut de treabă. Să sperăm că făptaşul va fi găsit şi se va face ceea ce este de făcut', a declarat Seedorf după jocul de la Bergamo.

Banana a aterizat în apropierea fundaşului Kevin Constant de la AC Milan, jucător originar din Guineea. Acesta a ridicat-o şi a arătat-o arbitrului, după care i-a înmânat-o colegului său Nigel de Jong, care a aruncat-o în afara terenului.

Jucătorii milanezi au aplaudat sarcastic în direcţia secţiunii de tribună ocupată de fanii Atalantei, din care a fost aruncată banana.

'Incidentul nu merită niciun comentariu, a distrus o după-amiază minunată', a spus la rândul său antrenorul Atalantei, Stefano Colantuono, după victoria echipei sale.

Tribunalul disciplinar italian, care se reuneşte după fiecare etapă de campionat, urmează să anunţe luni sancţiunile în acest caz.

În sezonul trecut, jucătorii lui AC Milan au părăsit terenul în cursul unui amical disputat pe terenul unei formaţii de ligă inferioare, după scandările rasiste ale fanilor gazdă la adresa lui Balotelli.

Echipa Villarreal a fost amendată miercuri cu 12.000 de euro de federaţia spaniolă de fotbal, după ce unul dintre suporteiri săi a aruncat o banană în direcţia brazilianului Dani Alves de la FC Barcelona, în cursul unui meci disputat luna trecută, pe stadionul El Madrigal. Fanul respectiv a fost suspendat pe viaţă de clubul Villarreal.

×
Subiecte în articol: banana fotbal Kevin Constant