x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international (VIDEO) Trei autogoluri în trei meciuri consecutive. "Ar trebui să intrăm in Guinness Book"

(VIDEO) Trei autogoluri în trei meciuri consecutive. "Ar trebui să intrăm in Guinness Book"

27 Aug 2013   •   14:11
(VIDEO) Trei autogoluri în trei meciuri consecutive. "Ar trebui să intrăm in Guinness Book"

Antrenorul echipei peruane Union Comercio spune că formaţia sa ar trebui să intre în Cartea Recordurilor după ce în ultimele trei meciuri elevii săi au dat două autogoluri, iar portarul a făcut o gafă care echivalează cu un autogol.

"Nu cred că s-a mai întâmplat aşa ceva cu o altă echipă din lume. Merităm să intrăm în Cartea Recordurilor, este nemaipomenit", a declarat antrenorul Edgar Ospina.

Echipa sa, Union Comercio se află în josul clasamentului primei ligi din campionatul peruan.

Portarul Juan Flores a fost cel care a dat startul seriei de gafe acum două săptămâni, când echipa sa a fost învinsă de Sporting Cristal cu 2-0.

După ce a primit o pasă de la un fundaş, Flores a început să se joace nonşalant cu mingea, retrăgându-se spre propria poartă. Într-un final, Flores s-a emoţionat când a fost atacat de un adversar, a pierdut mingea şi a privit deznădăjduit cum Sporting Cristal deschide scorul.

În meciul următor, de acum o săptămână, cu Universtario, Union Comercial a dus gafarea pe noi culmi. Într-o fază de joc din propriul careu, unul dintre adversari, jenat de un fundaş, s-a prăbuşit la pământ.

Renzo Reanos, alt fundaş de la Union Comercio, convins că arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, a şutat nervos în propria poartă, doar pentru a constata, o fracţiune de secundă mai târziu, că arbitrul lăsase faza să continue.

Acel autogol a fost singura reuşită a meciului.

Ultima gafă a echipei a venit duminica trecută, când fundaşul argentinian Joaquin Lencinas, încercând să evite o centrare a adversarilor de la Leon de Huanuco, a şutat balonul în propria poartă. A fost un alt meci pierdut de Union Comercial cu 1-0.

"Nu am o explicaţie. Fotbalistic vorbind, am fost mai buni ca adversarii, dar de astfel de gafe n-ai cum să te aperi. Jucătorii nu sunt roboţi", a declarat Ospina.

Antrenorul spune că măcar echipa sa a devenit cunoscută pe plan internaţional, dat fiind că seria de gafe a beneficiat de sute de mii de vizualizări pe YouTube.

"Acum 15 zile, cine auzea de Union Comercial (Uniunea Comercială n.r.) ar fi crezut că e o organizaţie a patronilor de magazine. Acum măcar ştiu că e o echipă de fotbal". 

Prima gafă

A doua gafă


Cea mai recentă gafă


×
Subiecte în articol: union comercial autogol