x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Frica de Cartu

Frica de Cartu

11 Mar 2005   •   00:00

"U" Craiova se afla azi la startul celui mai dificil retur din istoria de 41 de ani a oltenilor pe scena primei divizii.

SUPERSTITII. Desi sunt nevoiti sa joace contra lui FC Arges la Ramnicu Valcea, avand terenul suspendat, oficialii Universitatii sunt optimisti, deoarece aceeasi arena a mai gazduit in doua randuri intalniri intre combatantele de azi, acestea incheindu-se de fiecare data favorabil pentru olteni. In schimb, pe banca "oaspetilor" se va afla azi Sorin Cartu, care nu a pierdut niciodata primul meci atunci cand a preluat o noua formatie. Asa s-a intamplat si in prima etapa a returului de anul trecut, cand Otelul, echipa care tocmai intrase pe mana lui "Sorinaccio", a plecat neinvinsa de pe "Ion Oblemenco".

INTERES. Organizatorii asteapta ca la partida de azi sa se inregistreze o asistenta record pentru Ramnicu Valcea. La Craiova s-au pus joi in vanzare 2.800 de bilete, care s-au vandut in numai cateva ore, acelasi lucru intamplandu-se si cu tichetele existente in orasul din "Zavoi". (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport