x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gaby Popescu - Daca Gigi ma vrea la Steaua, vin!

Gaby Popescu - Daca Gigi ma vrea la Steaua, vin!

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Apr 2007   •   00:00

Aflat la Craiova, fostul international Gaby Popescu a parut destul de mirat de decizia lui Gigi Becali, de a-l aduce intr-un post de conducere la Steaua Bucuresti.

"Am auzit de asta de la un prieten care mi-a spus ca se vorbeste de mine la televizor. Ca ma voi ocupa de transferurile Stelei in viitor. Sincer nu stiu ce sa va spun. Eu nu am discutat cu nimeni pe aceasta tema. Il cunosc pe Gigi de mult timp, am facut afaceri cu dansul, il respect enorm. Daca zice el ca trebuie sa vin acolo, atunci fac cum zice dansul. Fotbalul e viata mea." - acomentat pentru Jurnalul National Gaby Popescu.

IMOBILIARE. Dupa ce s-a retras din fotbal, Popescu a demarat cateva proiecte in afaceri imobiliare. A construit un ansamblu de locuinte in Bucuresti, in Cartierul Francez, iar in prezent construieste in Pipera. "Acolo am cumparat teren de la Gigi Becali. A fost un om de cuvant. Va spun sincer ca am colaborat foarte bine cu el in aceasta afacere" - a comentat Popescu. In noua structura de conducere a FC Steaua, Gaby Popescu va raspunde de campania de transferuri a campioanei en-titre a Romaniei.

×
Subiecte în articol: sport popescu gaby popescu