x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GALATASARAY - FENERBAHCE 1-0 / Gica Hagi: "Am dominat meciul"

GALATASARAY - FENERBAHCE 1-0 / Gica Hagi: "Am dominat meciul"

13 Dec 2004   •   00:00

La cel mai important meci al sau de cand antreneaza in Turcia, Gheorghe Hagi a reusit sa invinga cu Galatasaray pe rivalii de la Fenerbahce, scor 1-0.

SORIN ANGHEL

OMUL CU GOLUL. Necati a fost cel care a inscris pentru victoria Galatei
OMAGII. Presa de la Istanbul nu s-a ferit sa elogieze succesul. "Probabil ca cel mai frumos lucru care se poate spune despre derby este ca «focul leului a ars Fener-ul». Fotbalistii echipei Galatasaray, care au jucat cu o dorinta mare de a invinge si au fost foarte bine concentrati, au respectat aceasta dorinta a antrenorului lor", se mentioneaza in Hurriyet.

MUSAFIR. Meciul disputat duminica seara a fost urmarit din tribuna si de impresarii Ioan Becali si Gica Popescu. "Cred ca i-am purtat noroc lui Gica. A ajuns la doua puncte de Fenerbahce si acum trebuie sa continue lupta pentru acest campionat, care coincide si cu centenarul clubului", a declarat agentul FIFA. Ioan Becali a povestit ca Hagi a sarbatorit victoria alaturi de rude, intr-un restaurant. "A fost ca un mic botez. Gica se simte bine atunci cand ii are langa el pe cei apropiati. A fost o petrecere cu 30-40 de persoane."

LAUDE. Gheorghe Hagi a laudat jocul elevilor sai. "Am dominat din toate punctele de vedere si am obtinut o victorie importanta. Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, pentru ca am muncit mult", a adaugat Hagi. Acesta a mentionat ca, la finalul meciului, s-a dus la antrenorul lui Fener, Cristoph Daum, sa dea mana cu el, dar acesta nu a raspuns gestului sau. "In loc sa-mi dea mana, a intins bratul si mi-a aratat tribunele. Probabil ca a fost impresionat de reactia spectatorilor si i-a placut foarte mult atmosfera", a afirmat Hagi.

×
Subiecte în articol: sport