x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gheorghe Rohat vine abia de la vara

Gheorghe Rohat vine abia de la vara

12 Ian 2005   •   00:00

Desi antrenorul Sorin Cartu nu a renuntat la ideea de a-l aduce pe Gheorghe Rohat la FC Arges, se pare ca negocierile au intrat intr-un punct mort. Otelul respinge orice negociere pentru fundasul sau central.

ANDREI NICOLESCU

SUPRAEVALUAT. Desi nu are de-a face cu echipa nationala, Rohat este considerat de Cartu cel mai bun fundas din tara
AMANARE. In aceste conditi, FC Arges va astepta pana la vara, cand contractul lui Rohat cu formatia galateana va expira si jucatorul va veni la Pitesti fara alte oprelisti. "Sper sa mai fiu eu in vara, pentru ca prima jumatate de an este foarte importanta. Daca echipa retrogradeaza, degeaba am eu contract pe doi ani si jumatate, ca mi se va rezilia din bun simt", a spus Sorin Cartu.

LAUDE. Actualul antrenor al Argesului are numai cuvinte de lauda la adresa fostului sau elev de la Otelul, spunand despre Rohat ca este cel mai valoros fundas din campionatul romanesc. "Pe langa placerea de a juca fotbal, stie foarte bine jocul si se poate adapta la orice fel de asezare. M-a surprins foarte mult", sunt cuvintele lui Cartu despre fundasul care la 23 ianuarie va implini 30 de ani.

PACIENT. De o luna de zile, atacantul Cosmin Nastasie este imobilizat in casa din cauza unei complicatii suferite in urma unei simple operatii de amigdalita. Imediat dupa ultimul meci din sezonul trecut, pitesteanul s-a dus sa-si scoata amigdalele, dar operatia nu a reusit, rezultand o complicatie care l-a trimis din nou pe masa de operatie. Prin urmare, medicii i-au recomandat doua luni de pauza, timp in care i s-a interzis sa iasa din casa.

INTALNIRE. Nastasie si-a cunoscut personal antrenorul abia acum cateva zile, cand a venit cu masina la stadion pentru a-l anunta pe Sorin Cartu ca vrea sa participe la turneul pe care "vulturii" il vor intreprinde in Cipru. "Din pacate, mai am vreo doua saptamani de stat. Mi-ajunge de cand tot stau. O s-o iau de la zero, sunt constient ca am pierdut orice sansa de titularizare pentru ca nu m-am antrenat deloc", a declarat Nastasie.

PORTRET

"Rohat este un jucator cu o constanta incredibila. Intr-un an nu a lipsit nici macar un minut, jucand toate meciurile din campionat, Cupa Romaniei si Cupa UEFA. A lipsit doar la meciul cu Craiova, din sezonul trecut, cand a fost suspendat" - Sorin Cartu antrenor FC Arges
×
Subiecte în articol: sport