x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: Noul contract al lui Lăcătuş va ţine până va avea o ofertă mare din străinătate

Gigi Becali: Noul contract al lui Lăcătuş va ţine până va avea o ofertă mare din străinătate

16 Dec 2008   •   00:00
Gigi Becali: Noul contract al lui Lăcătuş va ţine până va avea o ofertă mare din străinătate

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, astăzi, că a ajuns la un acord cu Marius Lăcătuş pentru a prelua postul de antrenor al echipei din Bulevardul Ghencea, iar acesta nu va mai pleca de la conducerea tehnică a formaţiei "roş-albastre" decât dacă va primi o ofertă importantă din străinătate.



"Ştiu că Lăcătuş avea nişte oferte din străinătate. El mi-a zis că avea propuneri din Rusia şi Turcia, cu contracte de 600.000 euro. A spus că nu mai ţine cont nici de bani, nici de nimic. Steaua e sufletul lui şi vine imediat. Gata şi cu Dorinel... Lăcătuş este noul antrenor al Stelei, după ce am rezolvat problemele cu Dorinel. Care-i problema? Aşa am vrut eu şi gata. Eu fac ce vreau. Noul contract al lui Lăcătus va ţine până va avea o ofertă din străinatate, de 4-5 milioane de euro", a declarat Becali la Telesport. Conducătorul vicecampionei României a menţionat că s-a gândit şi la alte nume pentru funcţia de tehnician al formaţiei Steaua, dar a considerat că Lăcătuş este cea mai bună alegere, informează Mediafax. "Eu m-am gândit şi la Panduru. El are logică în tot ce spune şi se vede că este priceput, dar nu puteam să risc la fel cum am făcut-o şi cu Dorinel Munteanu. Apoi m-am gândit şi la Cristiano Bergodi, care a confirmat la noi, dar fiind străin era mai greu să cunoască echipa şi să mă înţeleg cu el", a completat finanţatorul Stelei. Becali a precizat că demiterea tehnicianul Dorinel Munteanu l-a costat 200.000 de euro: "Demiterea lui Dorinel m-a costat 200.000 euro. Am dat 100.000 la Universitatea Cluj şi restul o să-i dau acum. Nu m-a deranjat nimic la el, că dacă era aşa îl sunam. Am considerat că Dorinel nu poate să obţină un nou titlu. Eu am vorbit cu Mircea Rădulescu şi el a zis să verifice la FRF. Nu încălcăm nimic".

Dorinel Munteanu a fost numit la Steaua, la 27 octombrie, când l-a înlocuit pe Marius Lăcătuş, care a demisionat, după înfrângerea suferită în faţa formaţiei Olympique Lyon, cu scorul de 3-5, în etapa a III-a a Grupei F a Ligii Campionilor. Munteanu semnase un contract pe două sezoane cu gruparea stelistă, obiectivul imediat fiind câştigarea campionatului sau clasarea pe locul doi. El a avut, în scurta sa carieră la Steaua, care a durat ceva mai mult de o lună şi jumătate, un bilanţ negativ, reuşind o singură victorie, printr-un gol marcat în minutul 90, după un şut deviat, patru egaluri, toate acestea în Liga I, şi trei înfrângeri suferite în Liga Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport dorinel