x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria - ibericii sunt puşi in gardă

Gloria - ibericii sunt puşi in gardă

de Dragos Stoica    |    17 Iul 2007   •   00:00
Gloria - ibericii sunt puşi in gardă
Sursa foto: Mihai Stetcu/

In pofida calificării cu emoţii a Gloriei Bistriţa, care s-a tranşat de-abia după executarea loviturilor de departajare in meciul de sămbătă cu Maccabi Haifa, ardelenii nu sunt priviţi de sus de mult mai titrata Atletico Madrid.

In pofida calificării cu emoţii a Gloriei Bistriţa, care s-a tranşat de-abia după executarea loviturilor de departajare in meciul de sămbătă cu Maccabi Haifa, ardelenii nu sunt priviţi de sus de mult mai titrata Atletico Madrid. Conform presei iberice, cele mai importante griji pe care le au responsabilii formaţiei spaniole vin din faptul că Atletico se află de-abia la inceputul pregătirilor pentru noul sezon, in timp ce elevii lui Ioan Ovidiu Sabău (foto) au deja in spate o lună de antrenamente.

Â

VAMPIRI. Ca de fiecare dată cănd s-a vorbit despre ea in străinătate, cu ocazia meciurilor disputate in Intertoto sau in Cupa UEFA, Gloria este asimilată din nou cu echipa "vampirilor". Astfel, cotidianul AS a scris ieri că formaţia din Bistriţa este "echipa lui Dracula" şi că jucătorii antrenaţii de Ioan Ovidiu Sabău sunt "vampirii albaştri". "Atletico trebuie să işi facă bagajele şi să plece in Transilvania pentru a trece de obstacolul Intertoto. Echipa pe care o va intălni este Gloria Bistriţa, care ii depăşeşte pe spanioli in privinţa perioadei de pregătire. Să nu uităm că Atletico s-a pregătit doar o săptămănă, in timp ce romănii au o lună in faţă", a mai zis As.

Â

Increzător

Antrenorul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a afirmat că formaţia sa are potenţial să o elimine pe Atletico: "Cred foarte mult şi foarte sincer intr-o calificare. Noi ne pregătim pentru asta, nu vom face doar act de prezenţă, gata, jucăm cu Atletico şi nu ne interesează rezultatul. Probabil şi ei sunt in urmă cu pregătirea. Am inţeles că fac antrenamente doar de o săptămănă. Trebuie să ne pregătim bine, să credem mai mult in valoarea noastră şi să nu ne considerăm din start bătuţi".

×
Subiecte în articol: sport