x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Grigoraş a fost reconfirmat

Grigoraş a fost reconfirmat

de Marius Mihalcea    |    05 Noi 2007   •   00:00
Grigoraş a fost reconfirmat
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Preşedintele grupării de la Dunăre, Marius Stan, a spus că nu se pune problema destituirii antrenorului Petre Grigoraş căt timp portarii săi comit greşeli pe bandă rulantă.

Preşedintele grupării de la Dunăre, Marius Stan, a spus că nu se pune problema destituirii antrenorului Petre Grigoraş căt timp portarii săi comit greşeli pe bandă rulantă.

Bătută măr in ultimele trei deplasări, in care a incasat nu mai puţin de 13 goluri, mare parte dintre ele din vina exclusivă a portarilor, Oţelul a cedat sămbătă şi pe teren propriu tot pe măna unuia dintre goalkeeperi. Titularizat in detrimentul lui Borş şi al lituanianului Gribauskas, marocanul Kouha a greşit flagrant la primul gol inscris de buzoieni, in debutul partidei, iar amfitrionii nu au mai putut reveni.

DEZAMĂGIŢI. "Nu mai am cuvinte după această infrăngere. Din păcate, am plecat cu handicap incă din primul minut, au urmat alte mari greşeli in faza de apărare, iar la 0-3 era prea tărziu să mai revenim. Nu ştiu ce soluţii să mai aleg, aşteptăm pauza pentru a ne reveni", a spus antrenorul gălăţenilor, Petre Grigoraş. Acesta este insă hotărăt să-şi ducă mandatul pănă la capăt: "Aş fi un laş dacă mi-aş face bagajele să plec. Echipa este la greu, dar in iarnă vom trage linie şi vom vedea ce este de făcut". Preşedintele Oţelului, Marius Stan, l-a absolvit pe Grigoraş de orice vină pentru eşecul inregistrat cu Gloria Buzău. "Fotbaliştii noştri au şi ei limitele lor, din toate punctele de vedere, şi este greu şi pentru ei să revină de fiecare dată după greşeala nu ştiu cui. Putem face un DVD cu toate greşelile comise de portarii noştri in acest campionat. La forma in care se află ei acum, dacă ii punem pe toţi trei in poartă fac căt unul", a declarat oficialul gălăţenilor. Chiar dacă Oţelul este departe de aşteptările conducerii, Stan a precizat că nu ia in calcul indepărtarea lui Grigoraş de pe banca tehnică: "Nu se pune problema inlocuirii lui Grigoraş. I-am prelungit contractul cu puţin timp in urmă şi nu ne schimbăm aşa repede părerea. Altele sunt problemele noastre acum". Ultimul cuvănt l-a avut tot Grigoraş. "La Piatra-Neamţ, etapa viitoare, cred că o să joc cu şase fundaşi şi patru mijlocaşi, fără nici un atacant, poate aşa nu mai luăm gol", a făcut haz de necaz antrenorul Oţelului.

In primii zece

Managerul general al Gloriei Buzău, Ion Viorel, consideră că echipa din Crăng poate fi la finalul campionatului in primele zece echipe: "Sunt foarte fericit pentru acest succes şi cred că, dacă ne vom impune jocul, vom termina cel puţin pe locul zece". "Ne doream foarte mult o victorie in deplasare, iar prin acest succes obţinut la Galaţi am făcut un pas bun pentru a rămăne in prima ligă", a declarat antrenorul buzoienilor, Ştefan Stoica.


marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport grigoraş grigora