x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Analiza se va face in ianuarie

Handbal - Analiza se va face in ianuarie

26 Dec 2004   •   00:00

Comitetul Director al Federatiei Romane de Handbal va analiza, intr-o sedinta care va avea loc la data de 4 ianuarie, de la ora 11:00, comportarea reprezentativei feminine de handbal la Campionatul European din Ungaria.


DRAGOS STOICA

La intalnire vor fi prezenti membrii Comisiei Tehnice a FRH, antrenorii si componentele echipei Romaniei care a participat la CE, precum si presedintii si antrenorii de la cluburile la care sunt legitimate jucatoarele. Desi initial s-a vorbit de demiterea lui Cornel Otelea din functia de selectioner, acesta ar putea fi pastrat in staff in postura de director tehnic. In ceea ce priveste numele viitorului antrenor principal al primei reprezentative, cele mai mari sanse le are Mariana Tarca.

LAUREATI. Elena Avadanii si Eremia Paraianu au fost desemnati drept cei mai buni handbalisti ai anului 2004 de catre Comitetul Director al FRH. Legitimata la Remin Deva, Avadanii a facut parte din echipa Romaniei care a ocupat locul 7 la CE din Ungaria, in timp ce Eremia Paraianu este legitimat la HCM Constanta.

×
Subiecte în articol: sport