x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Victorii mari

Handbal - Victorii mari

de Dragos Stoica    |    13 Iun 2005   •   00:00

In meciul tur de baraj contand pentru calificarea la Campionatul European de handbal, reprezentativa masculina a Romaniei a invins ieri, cu scorul de 26-25, reprezentativa similara a Serbiei-Muntenegru, venita la Bucuresti fara cinci titulari.

DRAMATIC. Victoria a venit in ultima secunda de joc, cand Petrea a reusit sa inscrie dupa o lovitura de la 9 metri. "Tricolorii" au avut un final fantastic, dupa ce, in debutul reprizei secunde, au inceput dezastruos, incasand opt goluri fara sa marcheze nici unul. "A fost un meci cumplit de greu si suntem constienti ca in Serbia ne va astepta infernul. Ne-am mobilizat dupa ce am avut o perioada foarte slaba la inceputul celei de-a doua reprize", a spus Leonard Bibirig, autor ieri a trei goluri. Meciul retur va avea loc la 18 iunie, la Lazarevac.

FETE. In ceea ce priveste reprezentativa feminina a Romaniei, aceasta n-a avut nici o problema in a se impune in fata Cehiei, scor 37-29, intr-o partida disputata ieri in deplasare, contand pentru turul de baraj in vederea calificarii la Campionatul Mondial. Cel de-al doilea meci contra Cehiei va avea loc sambata, la Sighisoara.

×
Subiecte în articol: sport